werkdocument_leo

Diensten op zondag om 10.00 uur en 17:00 uur

Iedereen is van harte welkom. Je hoeft niks mee te nemen en je mag meedoen, maar dat hoeft niet. Door corona is er nog wat beperkt ruimte, kijk ook via YouTube.

Bijbelcitaat

Ik zeg tot de HEER: ‘U bent mijn Heer, mijn geluk, niemand gaat u te boven.’ Psalm 16:2

Met het oog op…

… de kerkdienst van zondagmorgen 22 augustus

Pijnlijk verlangen


De rivier is opgedroogd.

Water is verdampt in de zon.

Het hulpeloze hert slaakt een schorre schreeuw.

Wáter heeft hij nodig!


..zo smacht mijn ziel
naar U, o God.Herkenbaar?

(n.a.v. Psalm 42 en 43)

Hans van Benthem

Gemeenteweekend 4-5 september op camping De Boomgaard in Bunnik.

Van 4 op 5 september is het gemeenteweekend. Wij hebben er al erg veel zin in! Jij komt natuurlijk langs in dat weekend, maar ik snap dat je door vakantie of andere dingen vergeten bent om je aan te melden. Dus meld je aan met de link in Rehobothnieuws (in de mail van de leden).
Meld je ook aan als je alleen naar de dienst op zondag komt, want deze zal ook op camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik zijn. Wat aantal betreft zijn er voor deze kerkdienst geen coronabeperkingen.
Mocht je nog vragen hebben, of geen ledenmail ontvangen, schroom dan niet om te mailen naar gemeenteweekend@utrecht-centrum.nl of één van ons te bellen.
De feestcommissie van het gemeenteweekend: Niels van den Berg, Dianne Burggraaff en Lieke de Jonge.

Kerkdiensten in Coronatijd: De kerk weer half vol.

Op dit moment zijn bijna alle beperkingen voorbij. Vooralsnog. Alleen de anderhalve meter blijft gelden. We kunnen daardoor nog niet allemaal tegelijk in de kerk zitten. Kerkleden met de achternaam A t/m K zijn de ene week uitgenodigd (29 augustus, 12 september en 3 november), L t/m Z de andere weken (22 augustus, 12 en 29 september). (5 september is er geen dienst in de kerk maar op de camping). Komt het je niet helemaal uit, of zit je vriend aan de andere kant van het alfabet, kom dan toch gerust, er is voldoende plaats. Ook voor gasten is altijd plaats.
De middagdienst is voor iedereen open. Details staan hier

De diensten zijn ook online te volgen. De ochtenddienst wordt live uitgezonden via ons YouTube kanaal Rehoboth stream, het geluid is ook te beluisteren via onze website. Bij een middagdienst is wordt alleen de geluidsopname uitgezonden
Op ons YouTube kanaal vind je ook de eerder opgenomen diensten.

De Rehobothkerk is een groeiende gemeenschap van bewogen christenen met hart voor Utrecht

Elkaar inspireren en ondersteunen vinden wij belangrijk