Belangstelling

Je hebt deze pagina gekozen wat wellicht betekent dat je nieuwsgierig bent naar wat wij je nog meer kunnen vertellen over onze gemeente, onze achtergrond en onze activiteiten. We willen je dan ook graag persoonlijk spreken om daarbij je vragen te beantwoorden. Dit kan op verschillende manieren:

Je bent van harte welkom in onze diensten op zondagochtend om 10.00u en zondagmiddag om 17.00u. Meer informatie over wat er in deze diensten gebeurt en waarom we dit zo doen kun je hier lezen. Bij elk van de diensten word je ontvangen door één of meerdere gastheren/gastvrouwen. Je herkent hen aan de ‘Welkom’-badge. Zij zijn het eerste aanspreekpunt maar je kunt ook gerust iemand die naast je komt te zitten aanschieten voor vragen of gewoon om kennis te maken.

Na de ochtenddienst drinken we met z’n allen nog een kopje koffie. Kom je ook? Dan kunnen we nader kennismaken, praten we na over de dienst en kunnen we je in contact brengen met anderen.

Veel van ons komen eens in de twee weken in kleinere groepen, huiskringen, bij elkaar om samen te eten en bijbelstudie te doen. We doen dit samen met de gemeenteleden die dicht bij ons wonen. In elke buurt van Utrecht zijn er huiskringen van onze kerk en je bent van harte welkom bij de voor jou dichtstbijzijnde kring om een keertje te komen kennismaken. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met coachgroep huiskringen.

Wil je per mail of telefoon meer informatie over ons dan kan dit natuurlijk ook. Kijk dan even bij even voorstellen of contact.