Over ons

Wij zijn een groep christenen uit heel Utrecht die in de wijk Tolsteeg (net ten zuiden van de binnenstad) samenkomen in de Rehobothkerk. Met zo’n 300 leden vormen we een typische stadskerk met veel studenten en dertigers. Samen willen we God dienen en als een groeiende gemeenschap van bewogen christenen ons inzetten voor Utrecht. Daarom houden we elke zondag kerkdiensten om 10:00 en om 17:00 in ons kerkgebouw aan de Briljantlaan 6. Je bent van harte welkom om eens langs te komen bij een van onze diensten. Na de ochtenddienst drinken we met z’n allen nog een kopje koffie. Dan kunnen we nader kennismaken, praten we na over de dienst en kunnen we je in contact brengen met anderen. Onze kerkdiensten zijn ook digitaal te bekijken op ons YouTube-kanaal. Je kunt daar ook diensten terugkijken of muziek beluisteren.

Op woensdag (om de week) is er mogelijkheid om samen met ons te eten in ons kerkgebouw. Wij zorgen uiteraard voor het eten en we zouden het leuk vinden als je een keer (vrijblijvend) bij ons aanschuift.

Veel van ons komen eens in de twee weken in kleinere groepen, huiskringen, bij elkaar om samen te eten en bijbelstudie te doen. We doen dit samen met de gemeenteleden die dicht bij ons wonen. In elke buurt van Utrecht zijn er huiskringen van onze kerk en je bent van harte welkom bij de voor jou dichtstbijzijnde kring om een keertje te komen kennismaken. Lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met de coachgroep huiskringen.

Er worden regelmatig andere activiteiten in ons kerkgebouw georganiseerd waar je welkom bent. Zo kun je op de woensdagavonden in de even weken Samen Eten, zijn er werkplekken beschikbaar in de kerk als thuiswerkplekken en zijn er eens in de zoveel weken gebedsavonden waar je bij aan kunt sluiten. En soms worden er activiteiten georganiseerd als het samen kijken van een voetbalwedstrijd, een volleybaltoernooi of een kinderkerstmusical. Alle komende activiteiten vind je hier.

Wil je per mail of telefoon meer informatie over ons dan kan dit natuurlijk ook. Kijk dan bij even voorstellen of contact.

Onze gemeente hoort bij de Gereformeerde kerken (vrijgemaakt). Wil je meer weten over wat we precies geloven? Klik dan hier. Hier vind je meer over de geschiedenis van onze kerk.

Nog even alle mogelijkheden op een rijtje:

  1. Bezoek een kerkdienst, elke zondag om 10.00 uur en 17.00 uur in ons kerkgebouw aan de Briljantlaan 6
  2. Kom koffiedrinken in de kerk, elke zondag na de ochtenddienst
  3. Bekijk een kerkdienst of luister muziek via ons YouTube-kanaal
  4. Neem contact op met onze predikant, je kunt een mail sturen naar Hans van Benthem
  5. Doe mee met een huiskring, je kunt een mail sturen naar de Coachgroep Huiskringen
  6. Doe mee met bijbelstudievereniging Willibrord, je kunt daarvoor een mail sturen naar Herma Bouhuis
  7. Doe mee met catechisatie om meer te leren over God, je kunt daarvoor een mail sturen naar Hans van Benthem
  8. Doe mee met de JeugdSquad (voor jongeren van 12 tot 18 jaar), mail daarvoor naar Ellen Schep
  9. Bid voor mensen in de kerk of vraag om gebed
  10. Misschien binnenkort weer: op de woensdagavonden in de even weken Samen eten in de kerk om 18:30 uur