Kerkdiensten vanaf 6 juni

Diensten met maximaal 60 bezoekers

Op dit moment zijn er weer bezoekers welkom bij de kerkdiensten. We hanteren daarbij dezelfde werkwijze als afgelopen najaar. Hieronder staat dit nog even kort toegelicht.

  • We hanteren weer dezelfde indeling in drie groepen. Zie bijlage de actuele indeling. Elke zondag is een van de groepen aan de beurt;  De middagdienst is voor iedereen toegankelijk. In de nieuwsbrief staat elke week welke aan de beurt is. Er is een heel kleine kans dat er teveel mensen zich melden en de deuren sluiten.
  • Het maximum van 60 personen is exclusief ‘personeel’. Dus als je een taak hebt in of rond de dienst, dan tel dat niet mee voor het bezoekersaantal. Het gaat om de volgende taken: predikant, ouderling, diaken, muzikanten, geluidsman, beamer, streamer, koster, coördinatoren, kinderleiders. 
  • Er zijn coördinatoren die iedereen een plek wijzen. We gebruiken alleen de oneven rijen en we laten telkens twee stoelen leeg tussen de aanwezigen. De garderobe wordt niet gebruikt, dus neem je jas mee naar je zitplaats. Draag een mondkapje tot je op je plaats zit. Aan het einde van de dienst verlaten we een voor een weer de kerkzaal, op aanwijzing van de coördinatoren. Na de ochtenddienst staat er bij goed weer koffie klaar op het grasveld naast de kerk.
  • Er is in de ochtenddiensten crèche en kidsclub voor de kinderen. Kinderen van 0 t/m 6 jaar zijn van voor tot na de dienst in de crèche. Voor kinderen van 7-12 jaar is er afwisselend wel en geen kidsclub. Als er kidsclub is, mogen ze eerst mee naar de kerkzaal en kunnen ze na het kidslied naar boven.
  • De ochtenddiensten blijven gewoon via YouTube live uitgezonden worden voor de mensen thuis. De middagdiensten worden (net als voorheen) met geluid uitgezonden via de website van de kerk.